Actorul ROBIN WILLIAMS, găsit mort în casă. O tragedie americană

Îndrăgitul actor Robin Williams a fost găsit mort, luni, a anunțat Poliția din Tibuton, California. Actorul avea 63 de ani și suferea de depresie severă, pentru care fusese internat într-un centru de specialitate.

Aparent, cauza morții pare să fie o sinucidere prin asfixiere. Descoperirea tragediei s-a produs la amiază, într-un orășel de lângă San Francisco, unde locuia Robin Williams.

Actorul Robin Wlliams a făcut roluri mari în comedii cum ar fi "Mrs. Doubtfire," "Good Morning, Vietnam" and "Jumanji," dar a jucat și în drame ca "Dead Poets Society." A câștigat Oscarul pentru un rol secundar în "Good Will Hunting." Robin Williams a ajuns celebru cu rolul lui Mork, în serialul Tv "Mork & Mindy".

În urmă cu trei ani, actorul american Robin Williams s-a căsătorit cu logodnica lui, Susan Schneider, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc într-o stațiune de lux din Napa Valley, California.

Proaspătul cuplu i-a avut invitați la nuntă pe Steven Spielberg, George Lucas si Billy Crystal. Cu doar câteva zile înainte de ceremonie, Susan Schneider a declarat că este "foarte entuziasmată și emoționată" , scrie nzheralard.co.nz.
 

Citește și: ROBIN WILLIAMS, un actor de comedie genial

 
 
Robin Williams a cunoscut-o pe Susan Schneider, o specialistă în designul grafic, la puțin timp după ce actorul american a suferit o intervenție pe cord, în 2009, afirma publicația britanică The Guardian.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie a lui Robin Williams, care are trei copii - Zachary, în vârstă de 28 de ani, Zelda, în vârstă de 22 de ani, și Cody, în vârstă de 19 ani - din cele două mariaje anterioare ale sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel