Actorul Isaac Kappy s-a sinucis

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis aruncându-se de pe un pod
Actorul Isaac Kappy s-a sinucis aruncându-se de pe un pod

Actorul american Isaac Kappy a decedat după ce ''s-a aruncat'' luni de pe un pod din statul Arizona, relatează miercuri People şi Mirror.

Actorul în vârstă de 42 de ani, care a deţinut un rol secundar în lungmetrajul Thor, a decedat la faţa locului, în Bellemont, după ce a fost lovit de o maşină, a declarat pentru People purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru siguranţă publică din Arizona, Bart Graves.

La data de 13 mai 2019, la ora 7:26, agenţii au fost solicitaţi să intervină (...) pentru o persoană care s-a aruncat pe autostrada 40 de pe podul Transwestern Rd., se precizează în declaraţie.

El a fost lovit de o maşină care se afla în trecere. Bărbatul a fost identificat drept Issac Kappy, în vârstă de 42 de ani, din Albuquerque, New Mexico. Kappy a fost găsit decedat la faţa locului, se arată în document. Graves a notat că incidentul se află în curs de investigaţie ca sinucidere.

Mesajul de pe Instagram



Înaintea decesului, Kappy a publicat pe contul său de Instagram un mesaj lung. Fereşte-te de omul care nu are nimic de pierdut pentru că el nu are nimic de protejat, a scris actorul.

În ultima săptămână, prin introspecţie - ceea ce ar fi trebuit să se întâmple cu mulţi ani în urmă - am avut unele revelaţii izbitoare despre firea mea, a notat el.

Vedeţi voi, am crezut despre mine că sunt un tip bun. Nu am fost. De fapt, am fost un tip rău cam toată viaţa. Am vândut droguri. Am comis infracţiuni fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat corpul cu ţigări, droguri şi alcool. Am fost abuziv cu oamenii care m-au iubit, inclusiv cu familia mea, a mărturisit actorul.

Isaac Kappy şi-a cerut scuze faţă de prieteni, printre aceştia numărându-se şi Paris Jackson, care l-a acuzat că ar fi strâns-o de gât la o petrecere, în 2018.

Actorul a jucat în filme precum Terminator: Salvation, Thor şi The Babysitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel