Actorul Dennis Quaid s-a logodit cu iubita lui, Laura Savoie

Actorul hollywoodian Dennis Quaid, în vârstă de 65 de ani, a anunţat că s-a logodit cu iubita lui de 26 de ani, Laura Savoie, informează Press Association.

Starul american, cunoscut din filme precum 'The Parent Trap' şi 'The Day After Tomorrow', şi-a cerut în căsătorie iubita, care urmează în prezent cursuri de doctorat la Universitatea din Texas, după o relaţie care a început în urmă cu câteva luni. Dennis Quaid a dezvăluit pentru revista americană Extra, specializată în ştiri mondene, că a făcut acest pas în timp ce se afla în Hawaii.

'S-a întâmplat în cel mai nordic punct al insulei Oahu, în Turtle Bay. A fost ceva spontan. Şi a fost o surpriză. Aveam inelul în buzunar... Era un plan conceput timp de o lună şi jumătate... voiam să fie ceva intim. De fapt, ea făcea un selfie cu noi, iar eu i-am pus inelul în faţă şi i-am spus: 'Vrei să te căsătoreşti cu mine?, a povestit actorul american.

La momentul respectiv, Dennis Quaid se afla în Hawaii pentru a-şi promova cel mai recent film al său, 'Midway'. Potrivit presei internaţionale, Dennis Quaid şi Laura Savoie au o relaţie care a început în vara acestui an. Starul american a mai fost căsătorit de trei ori - cu actriţele PJ Soles şi Meg Ryan, dar şi cu Kimberly Buffington, care este agent imobiliar. Dennis Quaid are trei copii, printre care actorul Jack Quaid - singurul său copil provenit din mariajul cu Meg Ryan, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel