Act caritabil, marca Sophia Loren

Sofia-Loren-0
Sofia-Loren-0

Sophia Loren, celebra actriţă italiană, a oferit spre vânzare, în cadrul unei licitaţii organizate, luni, în scopuri caritabile în localitatea Kemerovo din Siberia occidentală, o poşetă care i-a aparţinut, prețul obținut depăşind de aproape opt ori estimările iniţiale, potrivit Mediafax.

Special creată de designerul italian Giorgio Armani pentru Sophia Loren, poșeta roșie, ce a aparținut actriței premiată cu Oscar prentru rolul ţărăncii din "Ciociara" de Vittorio De Sica (1960) pentru cea mai bună actriţă în rol principal, a avut un preț de pornire la licitație de 900.000 de ruble (21.500 euro).

La sfârşitul licitaţiei, poşeta, pe care Sophia Loren a oferit-o guvernatorului acestei regiuni, Aman Touleev, în timpul vizitei pe care a întreprins-o în luna octombrie la Kemerovo în cadrul manifestării "Anul Italiei în Rusia", a fost adjudecată pentru 7 milioane de ruble (aproximativ 167.000 euro), identitatea cumpărătorului nefiind dezvăluită încă.

Fondurile obţinute în urma acestei licitaţii vor fi donate în sprijinul copiilor bolnavi din regiunea Kemerovo, a precizat viceguvernatorul provinciei, Alexei Sergheiev, citat de agenţia de presă rusă Interfax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel