Urmărește emisiunea live


Accident cu 7 victime la mare. Unul dintre şoferi era băut

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un accident cu şapte victime, printre care şi un copil, a avut loc la mare, în localitatea 23 august. Unul dintre şoferi consumase băuturi alcoolice. 

Șapte persoane au fost rănite sâmbătă, într-un accident rutier petrecut pe DN 39, în localitatea 23 August din județul Constanța. Intervine și un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN 39, în localitatea 23 August spre Moșneni, între două mașini. Intervin mai multe echipaje SMURD, SAJ și un elicopter.

Potrivit primelor informații oferite de SAJ, sunt 7 victime conștiente. Este vorba despre 6 adulți și 1 copil. Impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați.

Au fost rănite 4 persoane din primul autoturism și 3 din cel de-al doilea autoturism.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Mediafax. 

Accidente grave în Sibiu vineri 

Un șofer de tir a murit în urma unui accident produs pe DN1, în județul Sibiu. Autotrenul care transporta băuturi răcoritoare s-a răsturnat pe șosea, iar traficul este îngreunat, scrie Mediafax. 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 299, în zona statiei CFR Vestem. Un tir înmatriculat în județul Prahova, condus pe direcția Vâlcea – Sibiu, a lovit un cap de pod, s-a răsturnat pe șosea și a lovit parapetele. drumului.

Șoferul a murit în urma impactului, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Un alt accident rutier a avut loc vineri dimineață în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici între un autoturism și un autocamion. Din primele informații au fost implicate patru persoane, toate încarcerate.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu următoarele forțe: un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de pompieri militari și un echipaj de descarcerare.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a vedea exact cum s-a produs acest accident grav și cine se face vinovat. 

”Pe Calea Șurii Mici, intersecție cu DN 7H, a avut loc o coliziune între un autoturism SUV și un ansamblu TIR. Patru victime, din autoturism, sunt decedate. Traficul este blocat total”, a anunțat IPJ Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel