EXCLUSIV  ACASĂ TV (PRO TV). De ce nu se mai fac telenovele românești. Elvira Deatcu: Perioadă stranie

Actrița Elvira Deatcu a fost întrebată la interviurile DC News dacă s-a lovit de critici pentru că a jucat în seriale românești, cum ar fi "Lacrimi de iubire", acesta fiind unul dintre cele care au avut cel mai mare succes.

"La început da. Și eu am avut prejudecăți. Îmi era teamă așa, fără să stabilesc clar care sunt motivele. Percepția era ciudată. Și când spui că ai jucat în telenovele sună cumva...  Nu spune nimeni că ai jucat într-un serial românesc de televiziune. Cele mai multe telenovele care erau pe post înainte de a se face producțiile în care am jucat, erau slabe. Nu am putut să mă uit. Nu îmi trezeau interesul. Cu mine a dat probă Carmen Tănase, acolo era și Papaiani, deja Bebe Cotimanis era implicat în proiect. Am dat probă cu Dan Bordeianu pe care îl știam din facultate. Am fost amândoi elevii profesorului Mircea Albulescu. Am avut parte de o întâlnire minunată cu un regizor minunat. M-am relaxat atunci când am mers la probă pentru că mi-am dat seama că am ajuns într-un spațiu de calitate, într-o poveste care poate să însemne mult, din punct de vedere profesional, pentru mine. În telenovele, am făcut personaje pe care nu le-am făcut în teatru. Au fost provocări profesionale care mi-au prins foarte bine", a zis Elvira Deatcu.

De ce nu se mai fac telenovele românești

Artista de la Teatrul Odeon a explicat de ce crede că nu mai vedem telenovele românești la televizor, piața fiind bombardată de seriale turcești.

"Din câte am înțeles, nu mai sunt bani pentru astfel de producții. Traversăm o perioadă stranie și din acest punct de vedere. Erau producții de lungă durată, cu distribuții mari și se pare că nu mai pot fi susținute financiar. Se fac încercări. Văd că sunt televiziuni care au pornit producții de genul. Mă bucur pentru că are lumea de lucru, adică completează salariul minunat pe care îl avem ca angajați în teatre. Sunt mulți oameni, în breaslă, care chiar sunt muritori de foame, care nu pot să-și exercite profesia. Așa că dacă s-ar face telenovele, pe mine m-ar bucura foarte tare ", a mai spus actrița la DC News.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel