A pierdut avionul! Maluma, îndrăgostit de România!

Celebrul artist columbian Maluma s-a îndrăgostit de București și de distracția din Capitală. 

I-a plăcut atât de mult în România, încât a petrecut în club până a pierdut avionul! Probabil și prezențele feminine de la noi l-au fascinat, căci încă de la concertul de la Romexpo a complimentat româncele și a spus că sunt spectaculoase și extrem de frumoase!

(oar_w460)

(oar_w460)

Potrivit Cancan.ro, Maluma a mers după super show-ul pe care l-a făcut la București în clubul în care s-a distrat cu o seară înainte, Face Club. A fost însoțit de o parte din staff-ul său și a comandat mai multe sticle de șampanie scumpă. Distracție și fete frumoase! Bineînțeles că româncele nu au lipsit de la masa artistului latin al momentului! Nu a mai contat că trebuia să plece cu avionul la șase dimineața și a fost cât pe ce să-și mai prelungească șederea în România. Norocul său însă că aeronava a fost una privată, așa că a reușit să plece mai târziu cu două ore.

(oar_w460)

Se pare că își dorește să revină curând în țara noastră, după concertele pe care le are, și și-a propus să organizeze aici o super petrecere. Să vedem dacă se ține de cuvânt!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel