A murit Domnul Treeger, din serialul Friends. Doliu la Hollywood

Fotografie creată de Tucă Bianca, de la Pexels
Fotografie creată de Tucă Bianca, de la Pexels

Este doliu la Hollywood, după moartea unui actor îndrăgit din serialul Friends. 

Actorul Mike Hagerty, cunoscut pentru roluri în seriale precum „Friends” și „Somebody, Somewhere”, a murit la vârsta de 67 de ani.

Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită.

Actrița Bridget Everett, care a jucat alături de Hagerty în serialul HBO „Somebody Somewhere”, a făcut publică vestea morții actorului pe Instagram. „Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty i-a anunțat moartea ieri la Los Angeles. Un actor iubit, dragostea lui pentru orașul natal, Chicago, și pentru familia sa a fost piatra de temelie a vieții sale”, a scris actrița. 

Hagerty, cunoscut pentru mustața sa groasă, accentul din Chicago și zâmbetul prietenos, a interpretat personajul lui Everett, tatăl lui Sam în serialul HBO.

„L-am iubit pe Mike din momentul în care l-am cunoscut. Era atât de special. Cald, amuzant”, a scris Everett. „Suntem devastați că a murit. Mike a fost adorat de întreaga distribuție și echipa din Somebody Somewhere. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui.”, scrie Digi24

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bridget Everett (@bridgeteverett)

Nu e singurul actor din Friends care a murit. Nici James Michael Tyler nu mai e printre noi 

 

James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther în serialul Friends, a murit la vârsta de 59 de ani. 

"Tyler a murit în casa sa din Los Angeles, duminică dimineaţă. Cei care l-au cunoscut măcar o dată ştiu că au avut un prieten pe viaţă. În urma sa a rămas Jennifer Carno, dragostea vieţii lui", a transmis managerul actorului, conform BBC. . 

Tyler a fost diagnosticat cu o formă avansată de cancer de prostată în 2018, cancer care s-a extins ulterior la oasele sale. 

"În dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni, şi-a împărtăşit povestea şi a devenit un susţinător al celor care s-ar putea afla în situaţia sa. A încurajat toţi bărbaţii să se testeze pentru astfel de boli până la vârsta de 40 de ani", a mai declarat managerul său în octombrie 2021. 

Deşi nu a apărut pe ecran la fel de mult ca personajele principale din Friends, Gunther a fost şi rămâne unul dintre cele mai iubite personaje. El era chelner şi managerul cafenelei Central Perk şi a fost îndrăgostit de Rachel, personajul interpretat de Jennfier Anniston.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel