8 obiceiuri frecvente care strică silueta

 Siluetă
Siluetă

Andreea Sava a postat, pe blogul său, opt obiceiuri frecvente care strică silueta.

1. Mâncatul dezorganizat

Trebuie să mănânci 3 mese principale și 2 gustări. Una dintre mese, de preferat din timpul zilei, o poți înlocui cu o masă de fructe. Asta te va ajuta, în primul rând, să nu te mai îndopi seara. Iar organismul, nefiind ocupat cu digestia, va arde calorii și în timpul somnului.

Dacă îți dorești să faci această schimbare în viața ta, citește și articolul de AICI despre principiile unei vieți sănătoase. Te va ajuta cu ABC-ul. Plus că, în meniu la categoria “Nutriție”, găsești tot ce-ți trebuie, de la liste de alimente, reguli de combinare, sursele sănătoase pentru toate tipurile de elemente de care are nevoie organismul tău.

2. Săritul peste mese

În special peste micul dejun, te va face, pe parcursul zilei și în special seara și noaptea, să mănânci mai mult decât ai nevoie pentru că-ți va provoca dezechilibre în organism. Aceste dezechilibre se vor manifesta prin pofte pe care nu vei ști să le interpretezi cum trebuie, așa că vei mări cantitatea de alimente care se va transforma în depuneri inestetice de grăsime, adâncind, în același timp, dezechilibrele respective.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel