7 trucuri pentru o talie subțire

 Siluetă
Siluetă

Orice femeie visează să aibă o talie de viespe. Și cum orice vis poate deveni realitate, Andreea Sava, de la Antena 3, îți prezintă pe blogul ei câteva lucruri pe care le poți face pentru a ajunge la o siluetă de invidiat.

1. Curăță-ți dieta și renunță la sucuri

Adică fără prăjeli, carne grasă, exces de patiserie și cofetărie. Cu alte cuvinte, fără grăsimile nesănătoase, exces de zahăr rafinat și carbohidrați simpli. În afară de faptul că sunt aducătoare de calorii goale, adică doar că te îngrașă fără să-ți aducă și nutrienții de care are nevoie organismul, grăsimile nesănătoase se vor depune fix acolo unde nu-ți dorești: în colăcei, celulită, în jurul organelor și pe vasele de sânge. Deci efectul nu este doar unul inestetic ci și foarte nesănătos.

Mănâncă pâine și făinoase din făină integrală și folosește înlocuitorii sănătoși pentru zahăr.

De asemenea, sucurile din comerț conțin multe calorii, mult zahăr sau îndulcitori artificiali care sunt și mai nocivi și mulți conservanți care determină organismul să formeze depozitele de grăsimi pe care le urăști. Da, contribuie inclusiv la celulită. E mult mai sănătos să bei ceaiuri, în special cel verde.

2. Bea multă apă

Hidratarea este esențială pentru funcționarea întregului organism, deci și pentru procesele metabolice și de ardere a grăsimilor. Iar hidratarea se face doar cu apă și ceaiuri. Nu cu sucuri sau cafea.

3. Introdu în dietă alimentele care ajută la arderea grăsimilor

Adică urdă, nuci și semințe, fructe de pădure, ardei iuți, ovăz, avocado, carne slabă și pește, legume, ouă, ananas, grepfrut, mango, mere.

4. Trebuie să slăbești

Chiar dacă nu ești grasă, dacă ai grăsime în jurul taliei înseamnă că trebuie să slăbești pentru că aceasta indică grăsime în jurul organelor ceea ce este foarte nociv. Și asta o faci numai cu exerciții de tip cardio: alergat, sărit coarda, urcatul scărilor în ritm alert. Sau, dacă nu vrei să ieși din casă, o poți face cu exerciții. Continuarea AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel