3 fructe care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen

Toate fructele sunt sănătoase şi sunt recomandate atunci când ţi-ai propus să slăbeşti, însă cel mai important lucru este acela de a nu exagera cu ele sau cu sucurile preparate din fructe.

Un studiu apărut în British Medical Journal a scos la iveală faptul că fructele bogate în antocianină, un pigment care le conferă culoarea violet, roşu, albastru, au un rol important în lupta cu kilogramele şi în menţinerea greutăţii corporale. 
 
Descoperă câteva dintre cele mai bune fructe pentru slăbit pe care le poţi consuma ca gustări între mesele principale:

1. Murele și zmeura

Aceste fructe au un conţinut foarte mic de zahăr, dar sunt bogate în fibre care ajută la digestie şi împiedică depunerea grăsimilor în special în zona abdomenului.
 
Consumă-le ca gustare între mesele principale, deoarece s-a demonstrat că sunt bune în curele de slăbire, deoarece te împiedică să faci excese culinare şi să alegi alimentele hipercalorice. 
 
2. Grepfrutul
 
Numeroase cercetări au confirmat efectele acestui fruct pentru o cură de slăbire fără restricții majore. Ingredientele din grapefruit reduc nivelul insulinei, obligând astfel corpul să transforme caloriile în energie pe care o consumă și nu o stochează în depozitele adipoase. Jumătate de grapferuit are numai 36 de calorii și nu include deloc grăsimi. Consumă acest fruct înainte de mese pentru a-i folosi la maxim potențialul. Citește continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel