Victor Cionga, directorul general al BVB, revocat din funcţie

cionga
cionga

Directorul general al Bursei de Valori București, Victor Cionga, a fost revocat din funcție. Decizia a fost luată de consiliul de Administrație al BVB.  Victor Cionga a fost numit la conducerea BVB în urmă cu șapte luni, iar acesta va rămâne la conducerea executivă a BVB pentru încă două luni, perioadă în care se va căuta un înlocuitor.

Consiliul de Administraţie al Bursei a analizat, joi, activitatea lui Cionga în primele şase luni de mandat şi, prin votul administratorilor, s-a decis revocarea acestuia, informează Mediafax.

 La începutul anului 1998, Cionga a fost numit director general adjunct la compania de brokeraj Raiffeisen Capital and Investment, iar apoi a fost promovat director general la Raiffeisen Financial Advisors (RFAR). El a condus RFAR până la începutul anului 2004, când s-a întors la Raiffeisen Capital and Investment pe postul de director general adjunct până în 2007.

 Cionga a preluat conducerea executivă a Bursei de Valori Bucureşti în luna septembrie a anului 2012, la două luni după ce a fost numit director general de către Consiliul de Administraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel