De ce își mint femeile partenerii de cuplu

Deși se spune că în cazul în care într-o relație de iubire se folosește minciuna, trăinicia legăturii va fi profund afectată, iată că ultimele studii sociologice susțin că cele mai statornice și cele mai fericite cupluri sunt cele în care partenerii aleg să mintă, dar și faptul că femeile, comparativ cu bărbații, au tendința cea mai mare de a ascunde adevărul, motivele lor fiind chiar surprinzătoare.

Potrivit lyla.ro, într-un cuplu, femeia este cea care tinde mai mult să mintă, fie pentru că își dorește ca relația ei să fie cât mai armonioasă, fie pentru a grăbi o despărțire "curată".

În cazul în care ea își dorește o relație trainică și armonioasă, femeia nu va prididi să ocolească adevărul față de partener în legătură cu orice: va minți că este mereu satisfăcută în pat, că are mereu chef de sex, că își iubește socrii, că niciun alt bărbat nu este mai bun pentru ea, că este mereu fericită etc.

Însă, o astfel de femeie, pentru a-și satisface nevoia de refulare, se va destăinui celor mai apropiate prietene ale sale.

Pe de altă parte, cea care minte în scopul de scăpa dintr-o relație într-un mod cât mai "curat", o va face, probabil, în privința multor lucruri care în mod evident sunt adevărate. Asta, deoarece femeia intenționează să fie desconspirată pentru ca ulterior ea să poată lua hotărârea de a rupe relația. Interesant că atunci când femeile vor să iasă dintr-o relație, cel puțin 90% dintre ele mint cu privire la sentimentele pe care le au pentru alți bărbați pentru a-și împinge partenerii să aibă relații sexuale cu alte femei, oferindu-le astfel motivația pentru a rupe relația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel