Angelina Jolie, înspăimântătoare în Maleficent. Pe cine nu a impresionat

Maleficent
Maleficent

Celebra actriță Angelina Jolie este înfricoșătoare în noul film produs de Disney, "Maleficent", mai ales din cauza coarnelor pe care le poartă. Accesoriul care a întregit personajul întruchipat de Angelina în film i-a pus pe fugă pe copii veniți la audiții, astfel că rolul micuței prințese Aurora, cea care devine ulterior frumoasa din pădurea adormită, a revenit fiicei cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, Vivienne, singura fetiță care nu a fost îngrozită de costumația maleficei.

„A trebuit să fie un copil căruia să nu îi fie frică de mine, să îi placă de mine și să nu fie speriat de coarnele, de ochii și de ghearele mele. Toți ceilalți au fost îngroziți. Așa că a trebuit să fie Viv”, a declarat Angelina într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly, scrie cinemagia.ro..

Însă, costumele actriței din film nu i-au îngrozit doar pe copiii veniți la audiții, ci și pe ceilalți copii ai săi. „Atunci când Pax m-a văzut pentru prima oară îmbrăcată așa, a fugit supărat. Am crezut că glumește, așa că m-am dus după el și l-am urmărit, până l-am găsit plângând. A trebuit să-mi scot costumul în fața lui, pentru a se convinge că totul este fals și nu are de ce să se sperie”.

De altfel, Pat și Zahara sunt ceilalți doi copii ai cuplului celebru de actori care vor apărea în filmul "Maleficent". Cu toate acestea, Angelina a precizat că ea și Brad nu și-au făcut un scop din a-i determina pe copiii lor să le calce pe urme, profesional.

Pe 30 mai, filmul Maleficent va fi lansat în cinematografele din Ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel