România - Argentina 0-0. Anulare controversată a unui gol marcat de tricolori

romania argentina
romania argentina

România a remizat 0 - 0 cu Argentina pe Arena Națională, într-un meci în care Leo Messi a fost integralist. Arbitrul a anulat un gol al tricolorilor din prima repriză, pe motiv că balonul ar fi părăsit suprafața de joc.

Echipe:

România: Tătărușanu (Pantilimon '46) - Mățel (Luchin '75), Gardoș, D. Grigore, Raț - Bourceanu, Pintilii - Chipciu (Grozav '88), Maxim (Torje '46), Tănase (Lazăr '56) - Marica (Rusescu '67). Selecționer: Victor Pițurcă.

Argentina: Romero - Zabaleta, F. Fernandez, Basanta, Rojo - Gago (Biglia '56), Mascherano, Di Maria (M. Rodriguez '90) - Messi, Higuain (Lavezzi 77), Aguero (Palacio '57). Selecţioner: Alejandro Sabella.

Arbitri: Gianluca Rocchi, Elenito Di Liberatore si Gianluca Cariolato - Rezervă: Marco Guida

Cea mai importantă ocazie a debutului de meci a venit în minutul 10, când Higuain a șutat din unchi închis pe spre poartă, dar Tătărușanu l-a blocat.

În minutul 37, România a deschis scorul prin Maxim, dar reușita este anulată după ce arbitrii au decis că mingea a depășit suprafața de joc în momentul centrării lui Mățel.

Gardoș salvează România în minulul 48, când Aguero pătrunde în careu, îl driblează pe Pantilimon, dar Gardoș respinge șutul cu o alunecare.

Argentina are cea mai mare ocazie în minutul 85 când, după acțiune pornită de Messi, Lavezzi trage puternic din apropierea porții, dar Pantilimon respinge in extremis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel