Steaua a câștigat cu CFR Cluj și s-a distanțat la 7 puncte de locul 2

Steaua CFR Cluj.jpeg
Steaua CFR Cluj.jpeg

Steaua a câștigat sâmbătă seară derby-ul etapei cu numărul 22 din Liga I, împotriva celor de la CFR Cluj, cu scorul de 1-0. Golul roș-albaștrilor a fost marcat de Chipciu (min. 83), care a deviat un șut expediat de Keșeru.

Cea mai mare ocazie din prima parte i-a aparținut stelistului Stanciu, care a lovit bara pe final de repriză. După ce au amenințat în repetate rânduri poarta lui Felgueiras în repriza secundă, roș-albaștrii au reușit să înscrie în minutul 83. Chipciu a recuperat o minge și a avansat până în careul advers, unde i-a pasat ideal lui Keșeru. Acesta a întors un adversar și a șutat la poartă, balonul fiind deviat în poartă de același Chipciu.

Ammari l-a faultat dur pe Latovlevici în prelungiri, şi a văzut cartonașul roșu.

Steaua continuă să fie neînvinsă în campionat, după 22 de etape, și s-a distanțat la 7 puncte de locul 2 - Astra - și 8 puncte de locul 3 - Petrolul, care au însă câte un meci mai puțin disputat decât elevii lui Laurențiu Reghecampf.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Negruţ, Djokovici - Deac, Rui Pedro, Maah - Ogbu. Rezerve: Mincă, Velayos, I. Rada, Szilard, Ammari, Chanturia, Batin

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Chipciu. Rezerve: Niţă, Rîpă, Pîrvulescu, Piovaccari, Keşeru, Răduţ, G. Iancu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel