Ana Birchall apreciază poziţia Greciei faţă de aderarea României la Schengen

Ana_Birchall_018
Ana_Birchall_018

Deputatul Ana Birchall, secretarul Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor şi membru în Comisia comună a Parlamentului pentru aderarea României la spaţiul Schenghen, a participat la întâlnirea cu ambasadorul Greciei la București, Grigorios Vassiloconstandakis.

„Am apreciat foarte mult poziţia de susţinere a Greciei faţă de aderarea României la spaţiul Schengen şi cu această ocazie le-am mulţumit pentru recunoaşterea meritelor ţării noastre în îndeplinirea tuturor criteriilor strategice şi tehnice pe care aderarea la spaţiul de securitate Schengen le presupune”, a declarat deputatul Ana Birchall.

„Sunt în perfect acord cu poziţia exprimată de excelenţa sa, ambasadorul Grigorios Vassiloconstandakis. Aderarea României la Schengen nu mai trebuie abordată din punct de vedere politic”, a subliniat Ana Birchall.

Deputatul PSD, Ana Birchall, şi-a exprimat la rândul său susţinerea pentru politicile asumate de preşedinţia elenă a Consiliului UE mai ales în ceea ce priveşte politica de creştere şi ocupare a forţei de muncă pentru tineri.

„România este foarte preocupată de reducerea şomajului în rândul tinerilor atât în ţară, cât şi în UE, tocmai de aceea susţin soluţiile prezentate în pactul de creştere şi ocupare a forţei de muncă asumat şi de preşedinţia elenă a Consiliului UE. Cred că obiectivul de integrare şi menţinere a tinerilor în muncă şi în societate, va fi una din priorităţile principale ale UE pe termen mediu şi lung” a declarat Ana Birchall.

În cadrul şedinţei comune a comisiilor pentru afaceri europene s-au abordat şi subiectele cu privire la ameninţarea iminentă a extremismului în UE.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel