Stolojan, despre Antonescu: Fie minte, fie este...

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan consideră că  președintele PNL, Crin Antonescu, "fie minte, fie este neinformat și superficial ca de obicei" atunci când afirmă că europarlamentarii români, din PDL, l-au promovat pe Laszlo Tokes în Parlamentul European.

"Dl. Antonescu, președintele PNL, a afirmat public că europarlamentarii Stolojan, Marinescu și Macovei au contribuit la promovarea dlui László Tőkés în Parlamentul European. Ca de obicei, dl. Antonescu fie minte , fie este neinformat și superficial", susține Theodor Stolojan, potrivit eppgroup.eu.

Ulterior, europarlamentarul PDL își argumentează acuzele, precizând contextul în care László Tőkés a obținut funcția de vicepreședinte al PE.

"László Tőkés a ajuns vicepreședinte al Parlamentului European, la propunerea europarlamentarilor din partea partidului FIDESZ din Ungaria, în urma retragerii lui Pál Schmitt din funcția de vicepreședinte. Prin urmare, nu europarlamentarii români, membri ai PDL, l-au propus și promovat pe dl. Tokes în funcția de vicepreședinte", a mai spus Theodor Stolojan.

Reacția europarlamentarului PDL survine ca urmare a faptului că, în urmă cu o zi, liderul  PNL, Crin Antonescu, întrebat cum vede declaraţia europarlamentarului Laszlo Tokes din Parlamentul European despre Ţintul Secuiesc şi Crimeea, a răspuns: "Este scandalos şi este alarmant. Cred că este o întrebare foarte bună pe care să i-o puneţi domnului preşedinte Băsescu, domnului fost preşedintele PDL Emil Boc, domnului Stolojan, domnului Marian Jean Marinescu, doamnei Macovei, celor care în PE au cauţionat susţinerea pe familie politică şi chiar promovarea domnului Tokes".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel