Băsescu spune că se gândește ”profund” la grațierea lui Becali

becali-vorbeste-telefon
becali-vorbeste-telefon

Președintele Traian Băsescu spune că se gândește ”profund” dacă îl va grația pe omul de afaceri Gigi Becali și precizează că va analiza plângerile acestuia referitoare la disfuncționalitățile Administrației Prezidențialelor.

”Am înţeles că se plânge de tratamentul din închisoare. Va trebui să am o discuţie, în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel de sesizare. Dânsul cred că reclamă modul de funcţionare a Administraţie Penitenciarelor şi am obligaţia să văd de ce această administraţie nu funcţionează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns şi îl voi face public”, a declarat Băsescu.

Șeful statului a spus că nu a primit încă icoana pe care mama lui Gigi Becali i-a trimis-o, dar că va accepta cadoul când va ajunge la Cotroceni.

Întrebat dacă se gândește să-l grațieze pe Gigi Becali, Traian Băsescu a răspuns: ”Gândesc profund. Serios, e un om într-o situație dificilă, iar eu sunt într-o situație și mai dificilă, nu discutăm de o femeie cu patru copii acasă, nu e o decizie ușoară”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel