Băsescu a cerut directorului Chevron Europe angajarea tinerilor în companie

[] []

13 Martie 2014 / 15:05
Salveaza PDF Comentarii
presedinte chevron
Descriere foto: presedinte chevron

În cadrul unei întâlniri la Palatul Cotroceni cu Derek Magness, director general al Chevron Europe, președintele Traian Băsescu a vorbit despre importanţa transferului de experienţă, ca o contribuţie la securitatea energetică a României, şi despre posibilitatea angajării de tineri specialişti. Tot în cadrul unor întrevederi pe aceeași temă, Traian Băsescu i-a primit, joi, și pe  vicepreşedintele executiv al ExxonMobil Exploration Company, Johnny L. Hall, şi pe directorul general executiv al Petrom, Mariana Gheorghe.

[caption id="attachment_438814" align="alignnone" width="640"] Traian Băsescu și Derek Magness, director general al Chevron Europe[/caption]

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul întrevederii, preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre importanţa transferului în România de experienţă dobândită de compania Chevron în exploatările de gaz de şist din Statele Unite ale Americii, ca o contribuţie la dezvoltarea şi la asigurarea securităţii energetice a ţării noastre.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat reprezentanţii companiei Chevron să analizeze oportunitatea ca un număr cât mai mare de tineri specialişti care au absolvit universităţile româneşti să poată fi angajaţi în activităţile pe care compania le desfăşoară în diferitele zone din ţară, se mai arată în comunicatul de presă.

Directorul Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness a prezentat stadiul dezvoltării proiectului în România şi perspectivele pentru evaluarea cantităţilor de gaze de şist existente în ţara noastră.

 "Discuţiile au făcut referire şi la însemnătatea implicării comunităţilor locale în desfăşurarea activităţilor companiei", se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

[caption id="attachment_438815" align="alignnone" width="640"] Traian Băsescu și Johnny L. Hall, vicepreşedintele executiv al ExxonMobil Exploration Company,[/caption]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22