Surpriză pentru fanii serialului "Game of Trones". Ce au decis producătorii

Game-of-Thrones-season-4
Game-of-Thrones-season-4

Decizie lăudabilă a producătorilor îndrăgitului serial "Game of Trones/Urzeala Tronurilor", spre bucuria fanilor. Primul episod din cel de-al patrulea sezon al serialului va fi difuzat cu mai mult de două săptămâni mai înainte de premiera oficială în Statele Unite, pe postul HBO, pe 6 aprilie.

Potrivit ziarulring.ro, acest prim episod al celei de-a patra serii a serialului va fi difuzat pe 20 martie, la Barclays Center din New York, iar toate încasările rezultate din vânzarea celor 7.000 de bilete oferite de directorii postului HBO vor fi donate unor organizaţii de caritate.

În plus, cei care vor fi prezenți la premiera primului episod din "Game of Trones", seria a IV-a, vor avea ocazia să admire și expoziția organizată cu acest prilej, în care vor fi expuse diverse costume şi obiecte de recuzită folosite în timpul filmărilor de la "Urzeala tronurilor", inclusiv celebrul Tron de fier.

Producția de televiziune "Game of Trone", ajunsă la cel de-al patrulea sezon, este bazată pe cărţile din seria "Cântec de gheaţă şi foc" concepută de George R.R. Martin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel