Cătălin Ivan: Ce medie de vârstă are Guvernul Ponta III

ivan
ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susține că media de vârstă a Guvernului Ponta III este de 44 de ani, datorită tehnocraților tineri cooptați de premier în Executiv.

"Optând pentru persoane tehnocrate și neafiliate politic pentru ocuparea posturilor ministeriale rămase vacante, PSD demonstrează că interesul principal este continuarea măsurilor bune pentru români și guvernarea orientată către nevoile reale ale oamenilor. Lupta politică nu a fost pentru noi o miză, iar profesioniștii cooptați în noua coaliție demonstrează acest lucru", a transmis europarlamentarul social-democrat, citat de Agerpres.

Cătălin Ivan crede că noua echipă guvernamentală va aduce "un suflu tânăr" pe scena politică românească.

"Toți sunt oameni cu pregătire și performanță în mediul privat. Mulți s-au format în străinătate și cunosc foarte bine ceea ce trebuie făcut pentru o Românie mai aproape de Occident și mai bine integrată în proiectul Uniunii Europene. În plus, noua echipă este formată din oameni tineri, care aduc media de vârstă a membrilor Guvernului la 44 de ani. Este un suflu tânăr care, prin idei inovatoare și strategii noi, poate aduce beneficii importante românilor", a adăugat Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel