Ponta: PNL trimite în Parlament o 'haită' de scandalagii

Victor Ponta l-a felicitat pe Florin Chilian pentru că a refuzat să intre în politică pe pagina sa de Facebook. Cu această ocazie a atacat partidul liberal spunând că va trimite o haită de "impostori, frustrați și scandalagii" în Parlament.

'Bravo Florin - muzica trebuie sa faca cei care au talent ( si tu esti cu siguranta unul dintre acestia)/ iar politica trebuie sa faca cei care vor si stiu sa construiasca proiecte publice ! Asta ca tot ne place sa vorbim de profesionalism si competenta!

Anul acesta vom vedea din pacate o multime de candidati sinistrii la PNL, USR , etc ( sper si cred ca nu la PSD desi vad ca avem si noi unii ignorantii si caraghiosii nostri care fac propuneri "exotice" de care nu stim cum sa scapam fara sa ne facem prea tare de ras) /

PNL va trimite in Parlament o "haita" uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii care in viata lor nu au construit nimic si nu au condus alti doi oameni - genul de vecin care face scandal si e mereu nemultumit, dar care are mereu restante la intretinere si pe care daca il pui Presedinte la Asociatia de Bloc fuge cu banii de incalzire!', a scris Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel