Nouriel Roubini a fost înșelat de o firmă românească

nouriel-roubini
nouriel-roubini

Economistul

Profetului crizei, Nouriel Roubini, are de recuperat 18.500 de euro de la firma Forum Invest, cea care l-a invitat pe economist la mai multe forumuri pe teme economice, care s-au ținut în București în 2010 și 2011.

Nouriel Roubini a participat pentru prima dată la un eveniment organizat de Forum Invest în mai 2010. Deși organizatorul evenimentului nu-i plătise o parte din onorariu uzual pe care economistul îl cere (60.000 euro), acesta a venit și în mai 2011, la un eveniment organizat tot de Forum Invest.

Fiindcă nu și-a primit banii nici măcar la un an de la ultimul eveniment, Roubini a cerut pe 14 iunie 2012 insolvența firmei în cauză. Ulterior, la aproximativ două luni de la depunerea cererii de intrare în insolvență din partea firmei Roubini Global Economics, Forum Invest și-a cerut singură insolvența.

Firma lui Roubini figurează cu o creanță de la români de 82.668 lei, adică 18.500 de euro, potrivit datelor publicate în Buletinul Procedurilor de Insolvență, preluate de economica.net. Profetul crizei ar putea să nu-și recupereze banii, deoarece creanța este una chirografară (neasigurată de o garanție personală sau ipotecă).

De menționat că firma lui Roubini are o creanță de 14,85 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel