Ludovic Orban: Prin fuziunea PLR și PC, doi țuțeri nu mai țâțâie separat, ci în jurul lui Ponta

Prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator (PLR) și Partidul Conservator (PC) doi "țuțeri nu mai țâțâie separat", ci în jurul premierului Victor Ponta, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Parlament, prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban.

Întrebat despre fuziunea PLR cu PC, liderul liberal Ludovic Orban, a răspuns: "Tusea și junghiul, sacul și petecul. Doi țuțeri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta, nu mai țâțâie separat, ci în jurul lui Ponta în cor. (...) Zero cu zero, chiar dacă dă zero, zero tot egal cu zero este", citează Agerpres.

În opinia prim-vicepreședintelui PNL, premierul Ponta se va "lepăda de acești tovarăși de drum".

"Sunt două partide care niciodată nu au dat piept cu electoratul, care niciodată nu au avut capacitatea să obțină o susținere care să le permită să aibă o voce în viața publică românească și care întotdeauna au încăput în bagajele principalului partid de guvernământ, dar le aduc aminte perioada anilor '45-'46 și de conceptul tovarăși de drum. Cred că nu este departe momentul în care PSD, nemaiputând să-și satisfacă pretențiile propriilor membri de partid, să se lepede de acești tovarăși de drum și să-i lase de izbeliște să-și rupă gâtul singuri, oricât au țâțâit în jurul lui Victor Ponta", a adăugat liberalul.

Nume surpriză pentru noul partid rezultat din fuziunea PLR cu PC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel