Liviu Dragnea, atac fără precedent la Arafat: Să-și dea două palme!

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Raed Arafat după misiunea de salavare nereușită a unei turiste rănite în munții Piatra Craiului.

"Îl cunosc pe domnul Apăvăloaie de mulți ani și știu că aceasta nu este prima dată când a fost erou. Mă bucur foarte mult că de această dată, toată lumea a aflat cât de bun este!!!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

În secțiunea de comentarii, un utilizator l-a întrebat pe Dragnea: "Nu-i dați două palme lui Arafat?"

Liviu Dragnea i-a răspuns acestuia: "Ar trebui să își dea singur pentru reacția pe care a avut-o"

"Eu consider nefericită reacția domnului Arafat de după eveniment. Pentru faptul că domnul Apăvăloaie și-a riscat benevol viața ca să salveze o altă viață, dumnealui ar fi putut măcar să aprecieze, nu să înceapă o anchetă", a continuat liderul PSD, răspunzând altui comentariu.

Salvarea spectaculoasă a unei turiste rănite din Munții Piatra Craiului de către pilotul unui elicopter privat a devenit celebră pe internet după ce a fost preluată de publicația britanică „Daily Mail".

Articolul publicat în presa engleză a fost distribuit de peste 10.000 de ori.

Constantin Apăvăloaei este cel care a pilotat elicopterul pe lângă stâncile ascuțite ale Munților Piatra Craiului, salvând-o pe femeia accidentată în vârstă de 44 de ani care rămăsese blocată pe munte, la 2.000 de metri altitudine. Turista din București căzuse 30 de metri într-o crevasă și nu se mai putea întoarce la traseu.

Cu două ore înainte, echipa SMURD nu reușise să ajungă la turistă: după ce pilotul SMURD zburase timp de o oră pe deasupra zonei, el decisese că nu poate duce misiunea la bun sfârșit.

Inițial, solicitarea pilotului de la compania privată de a interveni pe cont propriu a fost refuzată din cauza riscurilor prea mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel