Ion Iliescu, mesaj dureros: Am aflat cu tristețe

Victor Atanasie Stănculescu, prin deciziile luate într-un moment decisiv al istoriei recente, a contribuit la ieşirea din totalitarism şi revenirea la democraţie, a afirmat duminică fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD.

'Am aflat cu tristeţe vestea încetării din viaţă a lui Victor Atanasie Stănculescu, un om care, prin deciziile luate într-un moment decisiv al istoriei noastre recente, a contribuit la ieşirea din totalitarism şi revenirea la democraţie.

Indiferent de controversele pe care le-a stârnit activitatea sa, în decembrie 1989, în calitatea de adjunct al Ministrului Apărării Naţionale, a contribuit la succesul Revoluţiei Române şi apoi la structurarea noilor instituţii ale statului român. Formaţia sa militară, seriozitatea şi profesionalismul său au fost calităţi pe care le-am apreciat şi care l-au caracterizat, în ciuda tuturor încercărilor prin care a trecut în ultimii ani. Transmit sincerele mele condoleanţe familiei şi celor apropiaţi lui. Dumnezeu să-l odihnească!', a spus Ion Iliescu, într-o postare pe blogul personal.

Generalul Victor Atanasie Stănculescu, fost ministru al Apărării, a murit, la vârsta de 88 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel