Ioan Ghișe: Monica Iacob Ridzi ar trebui grațiată de Klaus Iohannis

monica_iacob_ridzi_eba
monica_iacob_ridzi_eba

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, suferă de 13 boli și are doi copii, care suferă de una dintre bolile transmisile pe care și mama lor a luat-o de la unul dintre părinți. Orice bacterie îi poate fi fatală fostului ministru, iar condamnarea la cinci ani de închisoare cu executare poate însemna condamnare la moarte. 

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, a întrebat dacă există pedeapsa capitală în România sau dacă există unii care și-ar dori ca anumiți condamnați să nu mai poată să iasă vii din pușcărie, din diverse motive. 

Previziune despre Traian Băsescu. Ce spune Răzvan Dumitrescu

"Monica Iacob Ridzi a fost obedientă unei mafii a președintelui de atunci. Ținând cont de situația particulară, boli personale și doi copii, cred că se pot găsi soluții juridice care să o protejeze și, când spun asta, mă gândesc la președintele proaspăt ales Iohannis. La grațiere m-am referit. Este lipsă de atenția față de un caz de atât de special. Doamne ferește, se întâmplă o nenorocire, ce mai contează după aia? Dacă s-a dat grațiere de două ori avocatul mafiei imobiliare, ar trebui să se gândească serios președintele Klaus Iohannis dacă se merită aici grațierea", a opinat senatorul Ioan Ghișe, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel