Daniel Zamfir, informații bombă: Klaus Iohannis le-ar fi promis acest lucru

Legea dării în plată stă în mâna lui Klaus Iohannis. În acest context, inițiatorul acestei legi, deputatul PNL Daniel Zamfir, face un apel la președinte pentru ca românii să nu mai trăiască în coșmar.

"Cei din sistemul bancar răspândesc informaţia că le-ar fi promis domnul preşedinte Iohannis că nu va promulga legea în forma actuală. Am spus şi în seara asta la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, că domnul preşedinte e într-o situaţie foarte complicată. Pe de-o parte, BNR-ul îl bombardează cu informaţii de genul că sunt afectaţi banii depunătorilor, că legea asta îi favorizează pe cei bogaţi, că vor da nişte bănci faliment şi că adio creditare în România. Toate astea bineînţeles că, spune BNR-ul, vor afecta milioane de români şi chiar stabilitatea financiară a ţării.

[citeste si]

Pe de altă parte, îi are pe cei câteva milioane de români care nu sunt mulţumiţi de tratamentul băncilor şi ale căror vieţi sunt deja un coşmar. Coşmarul că vine ziua când trebuie să-şi plătească ratele la bancă! La asta se mai adaugă şi cele peste 15000 de procese pierdute în instanţe care confirmă faptul că oamenii au fost furaţi de bănci! Mai este şi dosarul bancherilor în lucru la DNA, ceea ce confirmă că în sistemul bancar există multă putreziciune cu complicitatea BNR. L-am rugat public pe domnul Preşedinte să ne asculte şi pe noi, în primul rând pe domnul profesor Piperea, un specialist recunoscut în materie, pe care domnul Preşedinte îl cunoaşte şi-l apreciază! Sper din suflet să o facă!", a spus deputatul Daniel Zamfir.

VEZI ȘI: Cristina Țopescu, emisiune cu scântei: Nu aveți nimic să vă reproșați?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel