Antonescu: Am avut o convorbire telefonică cu Duicu

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, spune că l-a cunoscut pe șeful Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, urmărit penal pentru fapte de corupție, în timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012 și că, într-un context distinct, a vorbit la telefon cu social-democratul.

”L-am întâlnit în campania electorală, era candidatul USL acolo”, a spus Antonescu, marți seară, la Gândul Live.

Șeful PNL a spus că nu a avut timp să-l cunoască pe liderul PSD Mehedinți. ”În campania electorală e un loc periculos și o împrejurare pericouloasă”, a punctat Antonescu.

Totuși, liderul PNL a remarcat că Duicu se încadrează într-un anumit profil de social-democrat.

”Tânăr lider PSD de modă veche, extrem de energic în a încerca să ia tot ce înseamnă putere și influență”, l-a descris Antonescu de președinte CJ Mehedinți.

Crin Antonescu a spus că a vorbit cu Adrian Duicu cu altă ocazie, pe marginea unui subiect politic referitor la ”baronul” PNL de Mehedinți, Mihai Stănișoară, care a fost adus la centru pentru a nu intra în conflict cu șeful CJ al PSD.

”Am avut o convorbire telefonică du dl Duicu, i-am explicat destul de repede câteva lucruri și i-am spus că oricum Stănișoară nu va activa în Mehedinți”, a declarat Antonescu, care a precizat că Duicu a fost ”corect”, iar discuția s-a purtat în termeni rezonabili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel