Young Boys Berna - CFR Cluj, turul III preliminar UCL. REZULTAT FINAL

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

CFR Cluj o înfruntă pe Young Boys Berna în returul turului III preliminar din Liga Campionilor. În tur, scorul a fost 1-1 la Cluj. 

CFR Cluj pierde cu 3-1 returul din Elveţia şi este eliminată din Liga Campionilor. Echipa va merge în playoff-ul Europa League, dar este sigură de prezenţa în grupele Conference League. 

Young Boys Berna - CFR Cluj, repriza a doua 

FINAL DE MECI 

Min. 63: CFR Cluj rămâne în zece! Alexandru Păun vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min 58: Şutul lui Păun se duce peste poartă! 

Min 57: Lovitură liberă după o pasă la portar pentru CFR Cluj. 

Min. 47: Ocazie imensă pentru Young Boys! Elia șutează puternic din afara careului. Deși Arlauskis anticipează colțul, balonul trece de goalkeeper, dar izbește bara.

Min 45: Începe partea a doua! 

Young Boys Berna - CFR Cluj, prima repriză 

PAUZĂ

Min 42: Young Boys dă lovitură de graţie CFR-ului. Este 3-1! 

Min 32: OCAZIE URIAŞĂ pentru elveţieni. Arlauskis scapă, după ce mingea s-a dus pe lângă! 

Min 25: GOOOOL YOUNG BOYS. Şut superb de la 20 de metri, iar Arlauskis este din nou învins. Ce întoarcere de situaţie! 

Min 23: GOOOOOL YOUNG BOYS BERNA. Elveţienii egalează prin Pefok, care îl învinge pe Arlauskis cu o lovitură de cap din apropiere. 

Min 7: Ocazie mare pentru CFR, dar portarul elveţienilor respinge în corner. Băieţii lui Şumudică joacă mai bine în startul meciului. 

Min 4: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CFR. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL OMRANI! CFR deschide scorul la Berna. 

Min 1: A început meciul! 

Echipele de start 

Young Boys: Faivre – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Fassnacht, Martins, Aebischer, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu

Rezerve: Zbinden, Laidani, Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, RiederAntrenor: David Wagner

CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Bouhenna, Cestor, Manea – Sigurjonsson, Gussouma, Susic – Păun, Omrani, Deac

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Rodriguez, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Hoban, Alibec, ItuAntrenor: Marius Șumudică

Şumudică, încurajări pentru echipa sa 

Antrenorul clujenilor, Marius Şumudică, consideră că echipa elveţiană are prima şansă să câştige întâlnirea din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

"Având în vedere că brigada va fi din Turcia, probabil că voi juca tot cu trei fundaşi centrali. Pentru că ei sunt obişnuiţi cu lucrul ăsta, asta aşa ca o ironie a sorţii, că vom avea arbitri din Turcia. CFR a întâlnit Young Boys anul trecut într-o fază de calificare în grupe când ei se puteau califica şi cu un singur punct, a odihnit jumătate de echipă. La noi a jucat cu toată echipa, iar în ultima etapă de campionat dacă nu luau meciul ăsta în serios nu odihneau opt jucători. La ultimul meci de campionat au odihnit opt jucători din primul 'unsprezece'. Este o finală, o finală care porneşte de la 0-0, golul marcat în deplasare ştiţi bine că nu mai are nicio relevanţă. Şi atunci, mâine pornim de la 0-0, 90 de minute sau 120, poate lovituri de departajare, nu se ştie ce se întâmplă. Trebuie să fii precaut în astfel de situaţii, mai ales că jucăm în faţa publicului de aici. Dar nu am venit să ne predăm, să ne baricadăm, se bag autobaza în poartă sau ceva de genul. Avem şi noi surprizele noastre, vom pune şi noi probleme, pentru că altfel e foarte greu să pleci cu un rezultat pozitiv. Consider că ei au un plus jucând această finală acasă şi cred că şansele pleacă undeva de la 60-40% pentru ei în momentul de faţă", a declarat Şumudică într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Tehnicianul consideră că loviturile de departajarea, în cazul în care se va ajunge acolo, sunt o loterie şi că jucătorii săi vor face tot posibilul pentru a se impune în timpul regulamentar de joc: "Penalty-urile sunt o loterie, am pierdut două trofee aşa. Acolo contează mentalul jucătorilor, te poţi lega de mai mulţi factori la acest gen de calificare. Eu îmi doresc să practicăm un joc bun, să luptăm până la ultima picătură de sudoare, să dăm tot ce avem mai bun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel