X Factor: Liliana Avram (PULS), gest urât după ce a auzit părerea juriului

Liliana Avram, fostă membră a trupei PULS din anii '90, a revenit pe scenă crezând că știe să cânte foarte bine și că va câștiga simpatia juraților, doar că nu a fost așa.

"Dumnezeu mi-a lăsat vocea asta, este caldă şi melodioasă. Am cochetat cândva şi cu muzica. Am cântat în două trupe şi am fost backing-vocal pentru RO-mania şi Double D, am făcut parte şi din trupa PULS. Eram uimită că lumea ne cunoastea melodiile. A durat puţin pentru că cei din trupa şi-au luat o altă solista fără să ştiu. Asta se întâmplă în 1998. Speranţa, însă, a rămas! Îmi doresc să profesez în această lume. Pentru mine muzica este un lucru neterminat", a spus Liliana Avram înainte de a intra pe scenă.

Concurenta a cântat "Saving All My Love For You" de la Whitney Houston, dar nu prea i-a ieșit și a fost criticată de jurați. Delia i-a spus că nu a nimerit notele.

"Nu ştiu dacă piesa a fost cea mai bună alegere", a zis Horia. "Pe mine m-a secat de energie pentru că aţi umplut melodia cu ornamente şi nu cred că era cazul. Dar vă mulţumesc foarte mult", i-a zis şi Carla's Dreams.

Dezamăgită de răspunsuri, Liliana Avram pur și simplu a plecat, fără să dea prea multe explicații, dând de înțeles că au deranajat-o criticile juraților. A zis că este obosită și nu mai vrea să acorde niciun interviu, așa cum fac concurenții de la X Factor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel