Vremea se încălzește din nou. Florinela Georgescu, ANM: Trecem spre temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Florinela Georgescu, director în ANM, a venit cu mai multe informații despre vreme.

Florinela Georgescu, director în ANM, a spus cum va fi vremea în zilele următoare.

"Vom intra foarte repede într-un proces de încălzire a vremii.  De mâine, temperaturi tot mai ridicate, iar de poimâine până spre jumătatea săptămânii viitoare, maximele se vor situa în general între 10 și 18 grade, deci trecem spre temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. 

Precipitațiile vor fi destul de puține, ploi în general slabe cantitativ mâine și poimâine, mai ales în partea de vest a țării și în zonele montane. 

Când revin ploile

Apoi, pe parcursul săptămânii viitoare sunt de așteptat, cam în toată țara, perioade cu ploi ceva mai abundente. Nu este un lucru neapărat rău, pentru că nu a mai plouat cam de mult, iar din punct de vedere al temperaturilor minime, pentru că a fost mai rece nopțile trecute, și acestea vor fi în creștere.

Posibil încă de la noapte, temperaturi în jurul a 0 grade Celsius în Moldova, în partea de est a Transilvaniei, apoi nopțile viitoare vor aduce minime în creștere și pozitive în toate regiunile țării", a declarat Florinela Georgescu, director în ANM, la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Ce este praful saharian care s-a abătut deasupra României. Explicațiile meteorologului ANM: Astfel de intervale apar de obicei la trecerea dintre anotimpul cald și rece

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel