Vremea - prognoza actualizată până în weekend. Elena Mateescu (ANM): Proces accentuat de răcire

Freepik
Freepik

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea în perioada următoare.

Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a spus cum va fi vremea în următoarele zile.

„Miercuri și joi vor fi temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit, în special în vest, sud și sud-estul țării, cu temperaturi maxime între 1 - 14 grade Celsius. De vineri, vremea va intra într-un proces accentuat de răcire, cu precipitații predominant sub formă de ninsoare, în special în jumătatea nordică a țării. În sud vor mai rămâne de interes valori de temperaturi mai ridicate, până la 13-14 grade Celsius, inclusiv în Capitală, unde vor fi 11-13 grade Celsius.

De sâmbătă, regimul termic va fi apropiat de cel caracteristic datei din calendar și vorbim de temperaturi maxime între -2 - 6 grade, o scădere cu mai mult de 5-6 grade față de ceea ce vom înregistra miercuri și joi. Minimele vor fi preponderent negative, cu valori de până la -10 grade Celsius în depresiuni și 0 grade Celsius în zona litoralului“, a spus, la Antena 3 CNN, Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
NoMy - smt4.3.1
pixel