Vremea în weekend, prognoza meteo 2 - 3 septembrie. Duminică se anunță ploi. Elena Mateescu, ultimele informații de la ANM

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Elena Mateescu, directoarea ANM, a făcut anunțurile momentului despre vremea din acest weekend, dar și din prima parte a lunii septembrie. 

”În acest weekend avem o vreme caldă, pentru că și astăzi temperaturile maxime se vor situa în general între 25 și 32 de grade. 25 de grade reprezintă pragul unei zile de vară, din punct de vedere al temperaturii maxime. Duminică, vom avea între 22 și 33 de grade și, practic, toată săptămâna merge pe acest trend, chiar dacă vor mai scădea ușor temperaturile la valori de 23 până la 31 de grade, ele caracterizează un debut de toamnă cu vreme în general frumoasă și caldă în sudul, sud-estul țării. Duminică după-amiază și pe parcursul nopții și luni este posibil să consemnăm perioade de instabilitate, în care fenomenele să fie caracterizate prin averse, mai ales luni, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Toamna a debutat, termic, așa cum ne-am obișnuit, cu o vreme caracteristică mai degrabă ultimei luni din vară. Din punctul de vedere al regimului de temperaturi, ne menținem, cel puțin în prima decadă, la 23 - 32, 33 de grade Celsius. Vineri, cel mai cald, 32 de grade au fost la Giurgiu și la București Filaret” a spus Elena Mateescu, director al Administrației Naționale de Meteorologie, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel