Vreme de primăvară în februarie, cu temperaturi de 20°C. Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo până la finalul săptămânii

Unsplash
Unsplash

Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, a spus cum va fi vremea în perioada următoare.

Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, luni după-amiază, unde a spus cum va fi vremea în această săptămână.

„În zilele următoare, consemnăm o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu valori de temperaturi în creștere mai ales de la mijlocul acestei săptămâni. Dacă astăzi și mâine vor fi valori maxime de până la 13 - 14 grade, cu o maximă de 10-12 grade Celsius inclusiv în Capitală, de joi vor fi temperaturi între 8 și 16 grade Celsius.

În București vom consemna 14-15 grade Celsius, iar la finalul săptămânii vor fi valori de până la 17-18 grade Celsius, posibil chiar 20 de grade Celsius în sudul extrem.

Va fi o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cum de altfel a fost întreaga lună februarie. În acest moment înregistrăm un record în ceea ce privește abaterea termică pozitivă pentru intervalul 1-18 februarie, de 6,6 grade Celsius, Estimările arată că februarie 2024 e posibil să rămână în top cele mai călduroase luni februarie, depășind recordul din 2016, când am avut 5,7 grade Celsius abatere termică pozitivă“, a spus, la Antena 3 CNN, Elena Mateescu, directorul general al ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel