Vrăjitoarele confirmă: Huidu şi-a atras blesteme puternice asupra lui

vrajitoare
vrajitoare

Şerba Huidu pare un om cu adevărat blestemat. Accidentul de pe DN1 este doar ultimul din seria evenimentelor negre care s-au abătut asupra  realizatorului TV şi a familiei lui. Mai multe vrăjitore şi-au dat cu părerea şi au concluzionat că asupra cârcotaşului au fost puse blesteme foarte puternice.

"Are blesteme grele pe cap! Pentru el şi pentru toată familia. Cineva vrea să-l elimine total din viaţa publică, să nu mai apară deloc la televizor. E vorba de nişte blesteme pe care i le-au făcut două femei. Cărţile de tarot mi-au arătat că e vorba despre o văduvă şi despre fiica ei. Şerban le-a greşit acestora numai cu vorba că e slobod de gură şi nu se poate abţine", a spus Vrăjitoarea Sultana, specialistă în magia albă, informează Libertatea.

“Nu sunt simple coincidenţe nenorocirile care i-au lovit pe toţi cei din jurul lui Şerban Huidu! A fost blestemat! Şi nu a fost blestemat numai el, deşi el a fost cel vânat, după cum se poate observa chiar acum, ci toata echipa sa, la fel şi familia. Personele cu multa credinţă în Dumnezeu probabil că nu au fost lovite, blestemul ducându-se mai mult înspre cei mai slabi sufleteşte sau care mai aveau şi probleme de sanatate iniţiale”, a declarat vrăjitoarea Lăcrimioara.

Citeşte şi:

Blestemul familiei Huidu. Lista accidentelor care au dat naştere la zvonuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel