EXCLUSIV  Viorica Dăncilă: Am o relație foarte bună cu țările din Golf, deși sunt un premier femeie

Descriere foto:

Premierul României, Viorica Dăncilă, a reafirmat într-un interviu pentru DC News că are o relație bună cu țările din Golf și speră în dezvoltarea pe viitor a relațiilor comerciale.

”Relația foarte bună cu Israelul nu exclude o relație foarte bună cu țările din Golf, cu țările arabe. Am avut o primă vizită în Golf, în Emiratele Arebe și în Kuweit, apoi a doua vizită în Golf, Qatar-ul și Oman-ul. Am o relație foarte bună cu țările din Golf, deși sunt un premier femeie. Sunt relații mai vechi. Am văzut în țările din Golf posibilitatea de a merge cu produsele românești, o piață de desfacere pentru produsele noastre, dar în același timp am văzut în țările din Golf și relațiile cu statele din Golf posibilitatea de investiții majore în România”, a spus Viorica Dăncilă.

În 2022 se va desfășura Campionatul Mondial de Fotbal în Qatar.

”Deja am văzut construcția celor șapte stadioane, este impresionant! Eu sper ca România să joace acolo. Stadioanele sunt la Doha și se construiește foarte rapid. Pe de altă parte, am făcut Forumul oamenilor de afaceri cu reprezentanți ai țărilor din Golf și reprezentanți ai României, pentru că trebuie să gândim și la acest aspect. Eu cred că abordarea noastră trebuie să fie  abordare e deschidere. Cooperarea cu un anumit stat nu exclude cooperarea cu alt stat”, a mai declarat premierul Viorica Dăncilă în interviul pentru DC News.

Mai multe informații pe care prim ministrul României Viorica Dăncila ni l-a acordata puteți vedea în interviuld e mai jos:

VIDEO

 

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24