Donovan inaugurează cel mai nou post de radio din România, lansat de Victor Socaciu

Donovan
Donovan

Victor Socaciu va lansa duminică, începând cu ora 18.00, cel mai nou post de radio din România – www.ombunradio.ro – a cărui inaugurare va fi marcată de transmiterea în direct a concertului folkistului britanic Donovan din cadrul Festivalului Om Bun 2010, de la Sala Palatului din Bucureşti.

„Pornim acest post de radio online cu o bancă audio de aproximativ 3.000 de piese, dar acesta se va îmbogăţi considerabil chiar în următoarele săptămâni şi, de ce nu, în următorii ani“, a declarat Victor Socaciu pentru dcnews.ro.

Postul va promova cântecele marilor cântăreţi din România, dar şi ale tinerilor care debutează în muzica folk, precum şi nume, cunoscute sau nu, din muzica folk şi country internaţională. Victor Socaciu se bazează atât pe publicul iubitor de muzică folk, cât şi pe cei care sunt dispuşi să asculte şi altceva decât ceea ce oferă radiourile comerciale. „Nu vreau să dau un pronostic de cuantum, dar am încredere că vor fi mulţi aceia cărora le va plăcea acest post de radio“, ne-a declarat Victor Socaciu.

Donovan este un folkist britanic care a intrat în atenţia publicului la jumătatea anilor `60, odată cu apariţiile din emisiunea Ready Steady Go. I-a influenţat pe John Lennon şi Paul McCartney. Unii îl consideră pe Donovan corespondentul britanic al lui Bob Dylan.

Lansarea postului Om bun vine la nici o lună de când Şerban Huidu a lansat Rock Fm, un post de radio specializat în rock clasic.

Citeşte şi:

Socaciu lansează un post de radio folk, pe internet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel