Urmărește emisiunea live


Vezi cum arată cel mai gras om din lume

Englezul din imagine, în vârstă de 42 de ani, mănâncă foarte mult şi are o greutate de 350 de kilograme. Keith Martin iese din casă doar pentru a merge la medic. El are nevoie de 18 asistenţi când trebuie să se deplaseze la spital. Patru asistente îl spală de trei ori pe săptămână și îi monitorizează starea de sănătatea, profund afectată de stratul gros de grăsime.

Autor: Anca Murgoci

“Nu sunt mândru de mine”, declară el şi adaugă: “Mama mea a murit când eu aveam 16 ani. De atunci, nu mi-a mai păsat de nimic. Mănânc foarte mult, fără să ţin cont ce mănânc. Eu sunt singurul vinovat şi detest ce am reuşit să fac corpului meu”.

Omul nu îşi găseşte uşor haine pentru dimensiunile sale. Este singur de mai bine de douăzeci de ani. Mănâncă opt hamburgeri pe zi, ciocolată, prăjituri, iar seara consumă un pui înteg la cuptor sau 16 cârnați și o pungă mare de chipsuri.

Bărbatul îl depăşeşte pe mexicanul Manuel Uribe, în clasamentul celor mai graşi oameni din lume. Obiceiurile sale cotidiene i-au permis să îşi atragă acest titlul prea puţin onorant. Vechiul deţinător al titlului de cel mai gras om din lume cântărea 570 de kilograme, dar după un regim strict, el cântăreşte doar 196 de kilograme, informează 20min.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel