U Craiova - AEK Atena va fi live la televizor. Data și ora meciului

 Manşa tur a partidei din turul 3 preliminar al Europa League, dintre U Craiova şi AEK Atena va fi în direct pe Look Plus şi DigiSport 1, joi de la ora 19:15.

Oltenii vor să umple stadionul, ţinând cont că sunt şanse aproape nule să apară o eventuală suspendare după incidentele de la meciul cu Honved, până la partida de joi. În cazul în care Comisia de Disciplină a UEFA va decide să penalizeze clubul craiovean cu obligaţia de a disputa jocuri cu porţile închise, cel mai probabil o astfel de penalizare ar intra în vigoare în viitoarele partide europene ale Craiovei.

Arbitrul Hunter şi oficialii UEFA care au fost contactaţi telefonic de observator au fost norocul oltenilor, la meciul cu Honved. În 2004, arbitrul Anders Frisk a decis să oprească partida AS Roma – Dinamo Kiev, după ce un obiect venit din tribună l-a lovit, iar gazdele au pierdut cu 0-3 jocul din Champions League. Faptul că la Craiova meciul a continuat arată că echipa lui Papură nu mai are cum să fie penalizată cu pierderea jocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel