Tudor Chirilă, despre oamenii care „rup ușa după program”: Îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la ora 17.00 au obosit / video

foto: captură video Tudor Chirilă/Facebook
foto: captură video Tudor Chirilă/Facebook

Tudor Chirilă a fost prezent în cadrul unui interviu special al publicației Spectacola, unde a discutat despre faptul că și-ar dori să le insufle copiilor lui dorința de a face artă, fără să vadă în acest lucru o „corvoadă”.

„Categoric (mi-aș încuraja copiii către artă). Arta te face liber, te eliberează, aici nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile. I-aș încuraja! Nu cred că voi crește niște copii care să își dorească să rupă ușa la ora 17.00 Mie nu îmi plac oamenii care rup ușa la ora 17.00. E ok să rupi ușa la ora 17.00, mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17.00 au obosit și trebuie să rupă ușa și să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare, pentru că munca nu trebuie să fie o corvoadă.”

„Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără muncă, fără o repetiție furibundă și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, tâmplărie, șoferie, orice.”

„Atunci când există pasiune nu simți că muncești. Nu simți că muncești, dacă e pasiune! Nu simți când trece timpul când repeți și îți iese și te trezești că e 18.00 și zici „aoleu!”. Ușa o rupi când ești nefericit și zici: e 16.00, trebuie să rup ușa. Sau mai nou, ca mine, ușa o rupi când trebuie să îți petreci timpul cu copiii tăi, ceea ce iarăși e important și îmi pun o limită. Dar să știi că să ai copii de fapt înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi pentru că nu ai timp pentru tine pentru că ai vrea să mai repeți acolo.”

„Eu le spun copiilor, că mă mai întreabă câteodată: „dar de ce trebuie să stai atât de mult?”. Dar e munca mea, eu din asta trăiesc și câteodată trebuie să muncesc, dar să știți că nu e un chin, îmi place!”

„Nu vreau să creadă că nu îmi place ceea ce fac. Ei mă văd destul de puțin în perioada asta.”, a spus Tudor Chirilă, în exclusivitate pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel