Triunghi amoros: Un ieșean are 14 copii cu două surori. Ce vis le va împlini

Caz mai puțin obișnuit în localitatea ieșeană Mihail Kogălniceanu, comuna Țigănași. Un bărbat trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu două surori, fapt dovedit și de cei 14 copii făcuți aproape în mod egal cu ambele femei, scrie bzi.ro.

Întreaga poveste a debutat în urmă cu mulți ani, când George Chirilă, din Brăila era student la Medicina Veterină în Iasi. Atunci a cunoscut-o pe Nicoleta, din Argeș, studentă la Geologie, tot în Iași. Doar că, ulterior, în peisaj a apărut și sora Nicoletei, Mariana, cu un an mai mică, studentă la Inginerie Mecanică.

De atunci, George Chirilă face casă bună cu ambele surori și le iubește cu foc fără a face diferențe, deși acest triunghi amoros a fost aspru criticat de către sătenii din Mihail Kogălniceanu.

Cadou fabulos pentru cele două neveste

În pofida piedicilor religioase, dar și a vorbelor răutăcioase care le-au fost adresate de-a lungul anilor, familia numeroasă își va împlini un vis. 

"Anul acesta nu cred ca putem termina casa. Vine frigul si trebuie sa oprim lucrarile. La vara speram sa ne mutam in casa noua. Va avea multe camere si va arata ca o piramida. In mijlocul acoperisului a fost lasat un loc liber, de unde va porni un varf de sticla prin care sa patrunda lumina soarelui. A fost visul nostru si mai este putin pana se va implini. Deocamdata stam in aceasta casuta cu patru camere. Am reusit sa ne mai ridicam un fanar si sa ne extindem cu vanzarile produselor bio", a declarat una dintre surori, Nicoleta, lămurind astfel misterul unei construcții noi de toată frumusețea, plasată pe o suprafață destul de mare.

Ce spune comunitatea

De când s-a descoperit întreaga poveste, reprezentanții primăriei Țigănași au reușit să le facă la toți copiii certificate de naștere. Recunosc însă că niciunul nu are alocație și nici de subvenții nu sunt foarte interesați, deoarece au foarte mult pământ, sute de animale - oi și vaci -, două mașini și căruță. În plus, familia, care iese din tiparele firești ale societății, a reușit să trimită și peste granițe mierea de albine obținută de la cei peste 50 de stupi. 

Cu toate acestea, Nicoleta susține că, în prezent, dintre toți cei 14 copii, cu vârste între 1 an și 17 ani, doar doi merg la școală.

Asistentul social din cadrul primăriei cunoaște vag acest caz, scuzându-se că este venit recent pe acest post. Nu vede nicio problemă și dă asigurări că au toate condițiile financiare pentru un trai decent și faptul că merg la școală.

Astfel, toți membrii familiei lui George Chirilă muncesc cât este ziua de lungă și preferă să stea departe de ochii sătenilor care sunt împărțiți în două tabere: o parte se crucesc și spun că este lucrul diavolului, iar o parte sunt bucuroși când sunt chemați la muncă și pleacă acasă cu o sticlă de lapte sau alte produse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel