Tema hotelului de gheață de la Bâlea Lac va fi carnavalul

Și în iarna acestui an, Bâlea Lac își va întâmpina turiștii cu un nou Hotel de Gheață, dotat cu mai multe camere și mai multe iglu-uri, comparativ cu anul 2011, și al cărui decor va avea drept temă carnavalul.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac își așteaptă oaspeții, începând cu 25 decembrie. Cei care vor dori să petreacă o noapte în singurul hotel de gheață din România, situat la peste 2.000 de metri altitudine, vor avea parte de un decor de poveste, inspirat din atmosfera marilor carnavaluri. Camerele, restaurantul și barul de gheață vor fi decorate cu clovni, măşti, personaje de basm, inorogi sau caruseluri, scrie adevărul.ro.

Spre deosebire de anul trecut, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac din 2012 va avea 14 camere, cu 4 mai multe decât anul trecut, acestea fiind completate cu 3 iglu-uri de gheaţă, pentru turiştii care îşi doresc mai multă intimitate.

Tariful perceput pentru o cameră la hotelul de gheaţă este de 300 de lei pe noapte, iar pentru un iglu de gheaţă, de 400 de lei. Turiștii care vor să servească o cină sofisticată în restaurantul de gheaţă, cu meniu servit în farfurii şi pahare de gheaţă, vor fi nevoiți să scoată din buzunar 250 de lei de persoană. Din păcate, turiștii dornici de a petrece Crăciunul și Revelionul la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac trebuie să-și amâne planurile pentru anul viitor, deoarece nu mai sunt locuri libere.

Iată cum va arăta Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac în 2012 

Iată cum arăta Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, în 2011

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel