Știrea Crăciunului

Știrea Crăciunului din acest an nu a venit din România sau din Europa, ci din Statele Unite. Administrația de la Washington, în frunte cu președintele Barack Obama, și-a întrerupt vacanța de iarnă, din cauza gravelor probleme economice cu care se confruntă America. Pe scurt, Administrația a depășit plafonul de îndatorare de 16 trilioane de dolari, stabilit acum un an și jumătate!

Administrația Obama a cheltuit în continuare, nebunește, mult mai mult decât a încasat. Problema este că vor avea de suferit nu doar americanii, ci și Uniunea Europeană, a cărei economie este strâns legată de cea a SUA. Este cel mai cumplit semnal cu care începe 2013, an în care Germania are alegeri, iar Franța are toate șansele să urmeze Spania și Italia pe drumul crizei. Despre Grecia toată lumea știe că a devenit un sac fără fund, unde oamenii politici europeni ezită, deja de doi ani, să ia măsuri radicale.

În România, dl Guvernator Traian Băsescu a transmis națiunii de pe snowmobile că el n-are nicio problemă, griji să-și facă Guvernul.

Într-adevâr Guvernul are a-și face toate grijile din lume, inclusiv că nu are program de guvernare și niciun buget credibil pentru anul viitor. În schimb, Administrația de la București se bucură în continuare de cea mai lungă vacanță de iarnă între toate statele din Uniunea Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel