Spania s-a calificat în finala Ligii Naţionale, după meciul cu Italia. Squadra Azzurra a evoluat într-un tricou special - Video

Naţionala Spaniei s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor la fotbal, după ce a învins Italia cu scorul de 2-1 (1-1), joi seara, la Enschede (Olanda), în a doua semifinală a competiţiei. 

Meciul a fost o reeditare a semifinalei ediţiei din 2021, în care Spania a câștigat cu acelaşi scor, pierzând apoi finala.

La Roja a deschis scorul, prin Yeremi Pino în minutul 3, după o greşeală a lui Bonucci. Italienii au egalat la scurt timp, prin Ciro Immobile din penalty, în minutul 11, după un henţ comis de Robin Le Normand. Rezerva Joselu a adus victoria echipei Spaniei, în minutul 88, cu o doză de şansă, mingea venind la atacantul lui Espanyol după un carambol Acerbi-Toloi la şutul lui Rodri. Joselu, care intrase în minutul 84, are trei goluri la naţională în trei selecţii.

VIDEO

Italia, campioana europeană en titre, a evoluat într-un tricou special, pentru a sărbători 125 de ani de existenţă a Federaţiei italiene de fotbal. Selecţionerul Roberto Mancini a aliniat o formulă cu trei fundaşi, dar evoluţia Squadrei Azzurra nu a convins nici de data aceasta, după ce a ratat participarea la Cupa Mondială din 2022.

Duminică, la Rotterdam, în finală, Spania va înfrunta echipa Croaţiei, care a dispus miercuri seara de Olanda cu 4-2, după prelungiri. Olanda şi Italia se vor întâlni în finala mică. La Enschede, în faţa a 27.000 de spectatori, au evoluat echipele

Spania: Unai Simon - Jesus Navas, Le Normand, Laporte, Jordi Alba - Rodri, Mikel Merino (Fabian Ruiz, 74) - Rodrigo Moreno (Marco Asensio, 46), Gavi (Canales, 68), Yeremy Pino (Ansu Fati, 74) - Morata (Joselu, 84). Selecţioner: Luis de la Fuente.

Italia: G. Donnarumma - Toloi, Bonucci (Darmian, 46), Acerbi - Di Lorenzo, Frattesi (Verratti, 76), Jorginho (B. Cristante, 61), Barella, Spinazzola (Dimarco, 46) - Inmobile (F. Chiesa, 60), Zaniolo. Selecţioner: Roberto Mancini. A arbitrat Slavko Vincic (Slovenia). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel