Sinucidere asistată după ce a fost violată. Tu ești de acord?

Medicii specialişti şi-au dat acordul ca o tânără, de 20 şi ceva de ani, să fie eutanasiată.

Aceasta a cerut să aibă parte de moarte asistată, după ce timp de zece ani a fost violată şi a ajuns să sufere de sindrom de stres post-traumatic incurabil.

O tânără care a fost abuzată sexual a cerut să i se permită să fie eutanasiată. Fata, în vârstă de 20 şi ceva de ani, din Olanda, a fost violată de la vârsta de 5 ani şi până la 15 ani, potrivit Comisiei de Eutanasiere Olandeze.
În urma abuzurilor, aceasta a ajuns să sufere de sindrom de stres post-traumatic, anorexie severă, depresie cronică şi halucinaţii, potrivit independent.co.uk.

După multiplele intervenţii de "terapie intensivă", doctorii au ajuns la concluzia că boala acesteia este incurabilă şi, acum doi ani, şi-au exprimat acordul în vederea îndeplinirii dorinţei ei.

Medicii au spus că se află în "deplinătatea facultăţilor mintale" şi că "nu traversa un episod depresiv major sau vreo altă boală care i-ar putea întuneca judecata".

Autorităţile olandeze au dat publicităţii detalii despre acest caz pentru a justifica legalitatea eutanasierii, a supervisării medicale în cazul morţii asistate în Olanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel