EXCLUSIV  Singura formă de coaliție funcțională, între PNL și PSD, spune Teodorescu: Celelalte combinații, IMPOSIBILE

Singura formă de coaliție funcțională, între PNL și PSD, spune Teodorescu: Celelalte combinații, IMPOSIBILE / Foto: Facebook Guvernul României
Singura formă de coaliție funcțională, între PNL și PSD, spune Teodorescu: Celelalte combinații, IMPOSIBILE / Foto: Facebook Guvernul României

Jurnalistul Bogdan Teodorescu a spus care ar fi singura formă de coaliție funcțională.

Jurnalistul Bogdan Teodorescu susține că singura coaliție funcțională la acest moment este între PNL și PSD. Celelalte combinații par imposibile, susține acesta.

"Singura formă de coaliție care există în momentul de față, posibilă, este între PNL și PSD. Ciuma roșie, USL-ul, crima, nenorocirea, dar este singura formă care funcționează. USR spune că nu, PNL spune că nu. Eu nu spun nicio clipă că acest lucru se va întâmpla, eu spun doar că la cum arată singura variantă care se poate face să ai o majoritate, nu un guvern minoritar susținut, ci o majoritate, este PNL-PSD- UDMR sau PNL-PSD, sau ceva în zona respectivă pentru că celelalte combinații sunt imposibile. PSD-ul nu se poate alia cu AUR din mai multe motive și nici nu cred că le ajunge, oricum mai trebuie să mai pună pe cineva acolo. PNL pare că nu se mai poate alia cu USR PLUS, fiindcă pare că nu se mai poate alia. USR-ul nu se poate alia cu PSD-ul.

E blocat complet, cu singura variantă, cum să zic, monstruoasa coaliție PNL-PSD, cea făcută și de nemți în urmă cu 14 ani, dacă nu mă înșel. Dar cu realitatea că ambele tabere spun "noi nu, niciodată, noi nu", dacă vă uitați la citate, cu o tabără PSD care se gândește "Da de ce să fac eu asta când pot să mai aștept doi ani să guvernez singur?" ", a declarat Bogdan Teodorescu, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă" de la DC NEWS TV și DC NEWS. 

Răspunsul lui Cîțu, întrebat dacă demisia lui ar stinge conflictul politic

Florin Cîțu a fost întrebat ieri dacă o demisie a sa ar stinge conflictul politic și guvernamental.

„Nu! Ar fi un gest iresponsabil. Nu ar stinge niciun conflict, ar însemna să lăsăm România fără Guvern, ar însemna ca PNL să își dea propriul guvern jos, ceea ce nu o să facem niciodată. Eu niciodată nu îi voi lăsa pe români fără guvern.”, a răspuns Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că va negocia pentru susținerea Guvernului pe care-l conduce. „Vom vorbi doar cu parlamentarii responsabili”, a precizat Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel