SIMONA HALEP - DUBAI. Cine este cel mai înfocat suporter al româncei - VIDEO

Foto: Sheznhen Open
Foto: Sheznhen Open

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep este principala favorită a turneului de la Dubai și, deși este departe de casă, românca nu duce lipsă de fani în Emirate. 

SIMONA HALEP - DUBAI. În timpul confruntării cu Ekaterina Makarova, din sferturile de finală, Simona Halep a avut o evoluție inconstantă și a trecut prin momente dificile până să se impună în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 7-5.

SIMONA HALEP - DUBAI. Fanii din tribune au fost alături de româncă, sprijind-o de mai multe ori pe parcursul meciului cu rusoaica. Suporterii români au fost alături de compatrioata lor şi i-au strigat numele în repetate rânduri.

Vezi și: Declarație surprinzătoare despre Halep, făcută de viitoarea adversară

SIMONA HALEP - DUBAI. Cel mai înfocat susținător al Simonei Halep a fost o tânără din București, care se află în vacanță în Dubai, scrie sportnews.ro. Ea fost în centrul atenţiei în timpul sfertului de finală cu Makarova. Fana a stat în tribune, cu un tricolor alături, şi pe durata întregii partide a scandat şi a aplaudat-o pe Simona Halep. Ba chiar a izbucnit în lacrimi când jocul româncei a scârțâit, iar rusoaica a dat semne că se poate impune. 

"Aşa arată un om care a fost la un pas de a face infarct! I am very haaaappyyyyyy!!!!!!!", a scris susținătoarea Simonei Halep pe pagina de Facebook, după victoria favoritei ei.

"Hai Simonaaaa! Bate-o azi pe Wozniacki şi câştigă turneul în acest minunat oraş! Vacanţa mea a fost dată peste cap definitiv Mai contează dacă pierd sâmbătă avionul?", a adăugat fana româncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel