SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Declarație surprinzătoare a danezei înainte de semifinala de la Dubai

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat, joi, în semifinalele de la Dubai, grație victoriei cu Ekaterina Makarova, scor 6-3, 1-6, 7-5. Pentru un loc în finala din Emirate, românca se va bate cu daneza Caroline Wozniacki (locul 5 WTA și favorită numărul 3 la Dubai).

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep și Caroline Wozniacki și-au împărțit victoriile din cele două confruntări directe - ultima în 2013, iar daneza a făcut o declarație surprinzătoare înaintea disputei de vineri.

SIMONA HALEP - DUBAI. A treia favorită de la Dubai s-a calificat în semifinale după succesul obținut joi seara în fața italiencei Flavia Pennetta, scor 7-5, 6-0, iar la conferința de presă de după meci a surprins atunci când a fost întrebată cum vede confruntarea cu Simona Halep: „Nu mai țin minte cu joacă”, a spus Wozniacki despre viitoarea sa adversară, conform digisport.ro

Vezi și: Clipe grele pentru Simona Halep! Cum le-a depășit - Video

SIMONA HALEP - DUBAI. „Evident, e o jucătoare bună. Lovește mingea repede, îi place să joace folosind unghiurile, cred că va fi destul de asemănător cu meciul de astăzi. Dar, sincer, n-am mai jucat cu ea de mult timp, nu-mi amintesc exact cum joacă. Desigur, am văzut-o la TV. Va trebui să-i cer tatălui meu câteva sfaturi”, a declarat daneza, care e antrenată de tatăl său, Piotr.

SIMONA HALEP - DUBAI. Declarația Carolinei este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în octombrie 2014, ea și Simona au fost de mai multe ori partenere de antrenament la Singapore, la Turneul Campioanelor, acolo unde sportiva noastră a jucat finala, pierdută contra Serenei Williams.

Citește și: COLOSAL! Simona Halep a reușit punctul zilei la Dubai - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel